Marcel blaast 3 kaarsjes uit!

Hip Hip Hoera! Marcel blaast 3 kaarsjes uit!

 

 

Voor iedereen die mij nog niet kent, ik ben Nathalie. Reeds als kind was ik gepassioneerd door de schoenenwereld. Het leven heeft mij intussen enkele andere wegen ingestuurd, maar uiteindelijk moest ik hier wel stranden, tussen de schoentjes.
Nu nog een naam. Dat was een evidentie. Mijn eerste kindje zou ik ‘Marcel’ noemen, naar mijn grootvader, mijn grootste held. Bij deze.

 

Wat een heerlijke 3 jaren waren het! De fijnste mensen mocht ik ontmoeten! Mijn allerliefste klantjes! En de mooiste schoentjes werden gecreëerd!

 

Ik ben helemaal klaar voor de volgende jaren vol creaties en plezier! Het plezier van jullie knapperds hun eerste stapjes te zien zetten, hun leukste avonturen te laten beleven in hun stevige stappers, jullie heerlijke vakantiefoto’s te zien in al die leuke sandaaltjes,… Want daar doe ik het tenslotte allemaal voor!

 

Op naar jaar 4! Met ook weer enkele nieuwigheden: Op regelmatige basis zal er een blogpost verschijnen (zodat jullie ook op de hoogte blijven van het reilen en zeilen achter de schermen) en de start van een webshop. Maar eerlijk, liever nodig ik jullie uit in de winkel, waarin we gaan voor het volledige aanbod! Ik zie de schoentjes graag aan de voetjes voor ze bij mij vertrekken!

 

En dan nu… kaarsjes blazen ;-)

 

 

X Nathalie